Caiway Klantenservice

Klantenservice Caiway

Telefoonnummer: 088 -22 49 111

Bereikbaar: Door de weeks 09:00 – 21:00, zaterdag 10:00 – 16:00

Kosten: Lokaal tarief

Andere contactmogelijkheden:

Adresgergevens

Industriestraat 30 in Naaldwijk

Over caiway

CAIW Diensten B.V. is een dochter van CAIW Holkding B.V.. CAIW is een Nederlandse bedrijf die kabeltelevisie, digitale telefonie en internettoegang die vooral actief is in het westen van Nederland aanbied. Vroeger heette CAIW CAI Westland, dat staat voor Centrale Antenne Inrichting Westland. Het bedrijf was eerder al actief onder de naam Kabelfoon als internetprovider. De naam CAIW is sinds 1 juni 2004 en opereert onder de naam Caiway. CAIW staat voor activiteiten van de organisatie: Communicatie, Amusement, Informatie en Web. Web staat ook voor netwerk. Om alles mogelijk en duidelijk te maken is de klantenservice van Caiway ontstaan.

Veelgestelde vragen

Je kunt via Mijn Caiway je zaken zelf regelen als het gaat om televisie, internet, radio en telefonie. Als je inlogt op Mijn Caiway dan kun je uw tegoed en verbruik zien zonder je contact moet op nemen met Caiway. Je kunt ook zaken in gaan stellen voor uw voorkeuren als het gaat om de televisie aanbod. Als je vragen hebt over het gebruik van Mijn Caiway die niet met die app te beantwoorden zijn kun je kijken bij de veelgestelde vragen of het antwoord op het probleem te vinden is. Als je via pagina van de klantenservice van Caiway kijkt kun je de categorie kiezen en dan kan je kijken of je antwoord daar tussen staat.

Social media

Als je bij de veelgestelde vragen geen antwoord hebt gevonden, dan kun je via social media ook contact opnemen met de klantenservice van Caiway. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week je uw vraag stellen aan de medewerkers op de Caiway Facebook. Je kunt naast Facebook ook op Twitter Caiway bereiken via @Caiway.

Klantenservice Caiway

Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Caiway. Van maandag tot zaterdag kan uw de klantenservice bereiken van 09:00 uur tot 21:00 uur. Je kunt bellen bellen naar het telefoonnummer 088 2249. Als je klant bent van Caiway kun je gratis beklen naar het nummer 1200. Dit nummer kun je maandag tot en met vrijdag ook bereiken van 09:00 uur tot 21:00 uur. Op zaterdag kun je de twee nummers bereiken van 10:00 tot 16:00.

Overige opties

Je kunt de klantenservice van Caiway ook mailen door het contactformulier in te vullen. Je kunt kiezen uit een categorie waar je vraag bij hoort. Het kan vragen zijn, maar het kunnen ook klachten zijn. Je kunt een klacht of vraag ook via de post opsturen. Je stuurt de brief naar Caiway, Molenstraat 33, 2671 EW Naaldwijk.