KPN Klantenservice

Klantenservice KPN

De meest bekende aanbieders van diensten zoals Televisie, Vaste Telefonie, Mobiele Telefonie en Internet is KPN. Je kunt de diensten in een alles-in-1-pakket nemen maar je kunt ook een of meerdere diensten los nemen. Als je klant bent van KPN dan kun je ook de KPN webmail gaan gebruiken. KPN is een kwalitatief hoogstaand netwerk en heeft een optimale klantervaring. Dit zijn de twee belangrijkste eigenschappen van KPN, maar er kan een storing op het netwerk van pas komen of het kan zijn dat jij als klant een ander probleem op de voet hebt. Als je bijvoorbeeld KPN televisie gebruikt kan het voorkomen dat jij foutcodes op jou beeld krijgt of je kan vragen hebben over een factuur. Op dat moment heb jij dan contact nodig met de klantenservice van KPN zodat jij jou probleem kan op lossen of omdat jij een vraag hebt die beantwoord moet worden.

Wij hebben uitgezocht hoe je het beste KPN klantenservice kan bereiken, want dan hoe je zelf niet op onderzoek te gaan.

Klantenservice KPN

Als je een vraag, probleem, klacht of een storing hebt en je moet in contact komen met de klantenservice van Ziggo dan kun je deze manieren gaan uitvoeren:

 • Mijn KPN / My KPN
 • KPN vragen bank
 • Facebook / KPN webcare
 • Twitter / KPN webcare
 • Telefonisch contact
 • E-mail
 • KPN forum / KPN webcare
 • KPN winkel / KPN XL winkel
Klantenservice KPN Openingstijden
Mijn KPN / My KPN 24 uur per dag, 7 dagen per week
KPN vragenbank 24 uur per dag, 7 dagen per week
Facebook 24 uur per dag, 7 dagen per week
Twitter 24 uur per dag, 7 dagen per week
Telefonisch contact zakelijk en particulier 24 uur per dag, 7 dagen per week
E-mail 24 uur per dag, 7 dagen per week
KPN forum 24 uur per dag, 7 dagen per week
KPN winkel/ KPN XL winkel Afhankelijk van welke winkel

Telefoonnummer KPN Particulier

Je kunt de KPN bereiken voor vragen over mobiel bellen en mobiel internet. Als je vanaf een mobiele telefoon met een KPN Mobiel abonnement belt of wanneer je gebruik maakt van de KPN prepaid dan kun je de klantenservice van KPN bellen door 1200 te bellen. Dit nummer kan je 24 uur per dag en 7 dagen per week gratis bellen. Als je vanaf het buitenland belt dan kun je het onder buitenland tarief bellen naar het telefoonnummer +316 1200 1200. Als je vanaf een vaste telefoon of mobiele telefoon zonder KPN abonnement of KPN prepaid belt dan kun je bellen naar het nummer 0800 0105. Deze nummer is ook 24 uur per dag en 7 dagen per week gratis te bellen.

Je kunt de KPN bereiken voor vragen over Internet, Bellen, Digitenne, Glasvezel en Interactieve Televisie. Als je problemen hebt met een van deze vijf diensten dan kun je KPN bellen met het telefoonnummer 0800 0402 met een mobiele telefoon. Je kunt deze telefoonnummer 24 uur per dag en 7 dagen per week gratis bellen.

Telefoonnummer KPN Zakelijk

Als je vragen hebt over mobiel internet en mobiel bellen:

 • Je kunt vanaf een KPN mobiele telefoon bellen naar 1200
 • Je kunt bellen vanaf een ander nummer naar 0800 0105
 • Als je vanaf het buitenland belt bel je naar +316 1200 1200

De eerste twee nummers zijn gratis te bellen en het derde nummer is te bereiken voor een buitenlandtarief. Alle drie de nummers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken.

Als je vragen hebt over Internet, Bellen, TV en Cloud dan bel je vanaf Nederland 24 uur per dag en 7 dagen per week gratis naar het telefoonnummer 0800 0403

Als je vragen hebt over KPN één dan bel je vanaf Nederland 24 uur per dag en 7 dagen per week gratis naar het telefoonnummer 0800 0410

Als je contact wilt hebben met het hoofdkantoor dan bel je vanaf Nederland met het telefoonnummer 070 34 34 343 en vanaf het buitenland bel je naar het telefoonnummer +3170 34 34 343

Mijn KPN / My KPN

De online omgeving van Mijn KPN is vertrouwd om belangrijke zaken zelf te regelen. Je kunt op mijn KPN bijvoorbeeld tarieven voor in het buitenland opzoeken, facturen en rekeningen zien. Je kunt daarnaast ook jouw producten en diensten zien en beheren en jouw datagebruik inzien.

Met de Mijn KPN App kun je de voordelen van Mijn KPN makkelijk gebruiken. Je kunt de Mijn KPN app gratis downloaden vanuit de Google PlayStore voor android of App store van iOS. Je hebt vanuit de Mijn KPN app overal en altijd toegang tot jouw abonnementsgegevens, verbruiksgegevens, inzicht in jouw facturen en rekeningen, je kunt aan het webcare team of via het forum vragen stellen en je hebt altijd jouw telefooninstellingen erbij.

KPN vragenbank

Als je naar de website van KPN gaat kun je jouw vraag in typen en daarna krijg je antwoordsuggesties die de database voor jou uitkiest. Je hebt zo toegang tot vele informatie en je hoeft zelf niet lang op zoek te gaan naar een antwoord. Als het antwoord beschikbaar is, krijg je de juiste antwoord na het intypen van jouw vraag, foutmelding of probleem. Dit zijn namelijk de veelvoorkomende problemen waar al een oplossing voor is.

Facebook

Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week een bericht achterlaten op de Facebook pagina van KPN. Je hebt een vraag, probleem of foutmelding op Facebook vertellen aan de klantenservice van KPN. De medewerkers reageren daar zo snel mogelijk op. Soms kan het voorkomen dat er gevraagd wordt naar jouw klantgegevens, die zijn nodig om bepaalde problemen te kunnen oplossen. Zorg ervoor dat je die altijd via de privébericht sturen, zodat niemand misbruik van de gegevens kan maken.

Twitter

Op Twitter kan je ook contact opnemen met KPN. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week korte vragen, problemen, klachten en foutmeldingen kwijt op Twitter. Je krijgt vaak snel een reactie op Twitter, omdat Twitter een snel medium is. Als je klantgegevens moet sturen of als je langere of complexere vragen hebt is het handiger om die via de privébericht te sturen.

Telefonisch contact

Het is geen probleem als je KPN liever wilt bellen als je een vraag, probleem of storing hebt. KPN bel je door te kijken naar de telefoonnumers van KPN. Elke afdeling heeft een eigen nummer en bellen vanuit het buitenland. Het kan zijn dat je snel aan de beurt bent, maar het kan ook zijn dat je soms even moet wachten tot jij aan de beurt bent.

KPN Forum

De KPN Forumtelt meer dan 100.000 leden. Dit zijn veel leden die andere leden graag willen helpen door de vragen te beantwoorden en het oplossen van een probleem. Naast de leden zijn hier ook webcare medewerkers aan het werk die je snel willen helpen. Dit Forum is een plek waar je snel kunt zoeken naar een oplossing, probleem of storing. Je krijgt meestal snel en goed antwoord zoadt je weer kunt gaan genieten van KPN Internet, KPN webmail, KPN mobiele telefonie, KPN Televisie, KPN Glasvezel of KPN mbiel internet.

KPN winkel / KPN XL winkel

De laatste mogelijkheid is om langs te gaan bij een KPN winkel of KPN XL winkel als je een vraag, probleem of storing hebt. De medewerkers die op dat moment aanwezig zijn beantwoorden jou vragen vriendelijk, accuraat en snel. Als je problemen hebt met diensten of producten dan helpen zij jou daar ook snel mee.

Als je een fout op de pagina ziet, dan kun je een melding door geven door een reactie achter te laten en wij passen die informatie dan aan op de pagina.