Proximus Webmail

Je kunt hier alle nodige informatie vinden over Proximus webmail. Wij gaan het hebben over ondere ander het onderwerp inloggen, instellingen, pop, meest voorkomende vragen en wachtwoord herstellen. Skynet is een onderdeel van Proximus.

Wat als je je wachtwoord bent vergeten van Proximus webmail?

Als je je wachtwoord bent vergeten van je Proximus e-mailaccount en je wilt je wachtwoord herstellen, dan moet je het op deze pagina doen: https://webmail.nmp.proximus.be/ox6/plugins/com.openwave.bgc.password.recovery/index.html?returnAddress=http://webmail.skynet.be&guiLang=nl_NL . Op de site wordt er gevraagd naar je e-mailadres

Antwoorden op de meest voorkomende vragen

Je kunt hier de meest voorkomende vragen zien met de bijbehorende antwoorden. Dit wordt ook wel Frequently Asked Questions (f.a.q) genoemd.

Met welke browser kun je Proximus webmail gebruiken?

Je kunt Proximus webmail gebruiken met drie browser:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Internet Explorer

Hoe kan ik inloggen op mijn Proximus webmail?

Als je wilt inloggen op je Proximus webmail moet je naar deze website gaan: https://webmail.skynet.be/

Wat als ik mijn gebruiksnaam of wachtwoord bent vergeten?

Boven aan deze pagina staat een kopje over hoe je je wachtwoord of gebruiksnaam kunt herstellen.

Ik kan nog steeds niet inloggen na het veranderen van mijn wachtwoord

Als dit toch van pas in moet je goed controleren of je geen typfout gemaakt hebt. Heb je de hoofdletters, kleine letters, cijfers of andere tekens goed geschreven? Misschien heb je de Caps Lock perongelijk aan staan tijdens het maken van de wachtwoord. Het kan ook zijn dat als je een wachtwoord wilt kopiƫren met Ctrl c + ctrl v dat er een lege spatie achter het wachtwoord wordt toegevoegd. Als het niet lukt, kun je het beste je wachtwoord nog een keer resetten.