Skynet Webmail

Je kunt hier alle nodige informatie vinden over de Skynet webmail. Wij gaan je uitleggen over ondere andere het onderwerp inloggen, instellingen, pop, meest voorkomende vragen en wachtwoord herstellen. Skynet is een onderdeel van Proximus.

Wat als je je wachtwoord of gebruiksnaam bent vergeten van Skynet webmail?

Als je je wachtwoord bent vergeten, moet je verbinding hebben met een skynet verbinding vanuit je eigen huis. Als je je wachtwoord wilt wijzigen, moet je dat doen op deze website: https://webmail.nmp.proximus.be/ox6/plugins/com.openwave.bgc.password.recovery/index.html?returnAddress=http://webmail.skynet.be . Als je op deze pagina bent wordt er gevraagd naar je Skynet login of e-mailadres.

Meest voorkomende vragen

Je kunt hier de meest voorkomende vragen zien met de bijbehorende antwoorden. Dit wordt ook wel Frequently Asked Questions genoemd, de afkorting is f.a.q.
Met welke browser kan ik op Skynet mail?
Je kunt Skynet webmail gebruiken met drie browser:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer

Hoe moet ik inloggen op de Skynet webmail?

Je moet op deze website inloggen op je e-mailaccount: https://webmail.skynet.be/

Wat als ik mijn gebruiksnaam of wachtwoord bent vergeten?

Boven aan deze pagina staat een kopje over hoe je je wachtwoord of gebruiksnaam kunt herstellen.

Ik kan nog steeds niet inloggen na het veranderen van mijn wachtwoord

Als dit toch van pas in moet je goed controleren of je geen typfout gemaakt hebt. Heb je de hoofdletters, kleine letters, cijfers of andere tekens goed geschreven? Misschien heb je de Caps Lock per ongeluk aan staan tijdens het maken van de wachtwoord. Het kan ook zijn dat als je een wachtwoord wilt kopiƫren met Ctrl c + ctrl v dat er een lege spatie achter het wachtwoord wordt toegevoegd. Als het niet lukt, kun je het beste je wachtwoord nog een keer resetten.