Solcon Klantenservice

Klantenservice Solcon

Telefoonnummer: 088 – 003 22 22

Bereikbaar: Door de weeks 08:00 – 20:00, zaterdag 10:00 – 16:00

Kosten: Lokaal tarief

Andere contactmogelijkheden:

Adresgergevens

Het Spaarne in Dronten

Over Solcon

Sinds 1996 levert de Internet Service Provider Solcon internet- en datecenterdiensten aan de zakelijke markt. In 1996 is Solcon opgericht op een zolderkamer in Dronten. In die tijd stond internet nog in de kinderschoenen. Het bedrijf was vanaf de start vooruitstrevend door hun inbelverbindingen en e-mailmogelijkheden. Door deze sterke innovatiedrang was er snel groei. Het bedrijf is nog altijd die honderd procent Hollandse provider. Toegankelijk, diep en nuchter geworteld in de polder. Tegenwoordig hebben zij tienduizenden tevreden klanten door heel Nederland. Door die tienduizenden klanten is het belangrijk dat de klantenservice van Solcon goed in elkaar zit.

Veelgestelde vragen

Je kunt via de e-mail van Solcon je zaken omtrent internet, radio, telefonie en televisie zelf gaan regelen. Als je inlogt op de Serviceweb dan kun je uw tegoed en verbruik zien zonder je contact moet op nemen met Solcon. . Je kunt ook zaken in gaan stellen voor uw voorkeuren als het gaat om de internet zaken. Als je vragen hebt over het gebruik van Serviceweb die niet met die app te beantwoorden zijn kun je kijken bij de veelgestelde vragen of het antwoord op het probleem te vinden is. Als je via pagina van de klantenservice van Solcon kijkt kun je de categorie kiezen en dan kan je kijken of je antwoord daar tussen staat.

Social media

Als je bij de veelgestelde vragen geen antwoord hebt gevonden, dan kun je via social media ook contact opnemen met de klantenservice van Solcon. .Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week je uw vraag stellen aan de medewerkers op de Solcon Facebook. Je kunt naast Facebook ook op Twitter Caiway bereiken via @Solcon. Solcon kun je ook vinden op Linkedin.

Klantenservice Solcon

Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Solcon. Van maandag tot vrijdag kan uw de klantenservice bereiken van 08:00 uur tot 20:00 uur. Je kunt bellen bellen naar het telefoonnummer 088003 22 22. Op zaterdag kun je het nummer bellen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Op zondagen en feestdagen kun je het nummer niet bereiken. Je hebt daarnaast ook nog de we hulp Eva. Daar kun je al je vragen kwijt met een antwoord als het klantenservice niet te bereiken is.

Overige opties

Je kunt de klantenservice van Solcon ook mailn via info@solcon.nl. Je kunt kiezen uit een categorie waar je vraag bij hoort. Het kan vragen zijn, maar het kunnen ook klachten zijn. Je kunt een klacht of vraag ook via de post opsturen. Je stuurt de brief naar Solcon, Afdeling Klantenservice , Postbus 127, 8250 AC Dronten. Je kunt ook een bezoek gaan brengen op het bezoekadres op het Spaarne 11, 8253 PE Dronten.