Tele2 Klantenservice

Klantenservice Tele2

Tele2 biedt Internet, Vaste Telefonie, Mobiele Telefonie en Televisie aan. Als je een klant bent van Tele2 kun je daarnaast ook de webmail van Tele2 gebruiken. Het bedrijf heeft jarenlang ervaring en scherpe prijzen en daarom is het mogelijk om de beste ervaring aan de klanten te beiden. Echter is het nooit zo dat je geen storing in het systeem krijgt met de diensten Internet, Telefonie en Televisie. Naast de storingen kun je ook problemen, vragen of klachten hebben waardoor je als gebruiker contact moet opnemen met de klantenservice van Tele2 zodat je een probleem kunt oplossen of omdat je een vraag hebt die beantwoord moet worden.

Wij hebben uitgezocht hoe je het beste Tele2klantenservice kan bereiken, want dan hoe je zelf niet op onderzoek te gaan.

Klantenservice Tele2

Als je een vraag, probleem, klacht of een storing hebt en je moet in contact komen met de klantenservice van Tele2 dan kun je deze manieren gaan uitvoeren:

 • Mijn Tele2/ Tele2
 • Tele2 Online vragenbank
 • Virtuele assistent / Livechat
 • Facebook / Tele2 webcare
 • Twitter / Tele2 webcare
 • Telefonisch contact particulier en zakelijk
 • Tele2 forum / Tele2 webcare
 • Tele2 winkel
Klantenservice Tele2 Openingstijden
Mijn Tele2 / My Tele2 24 uur per dag, 7 dagen per week
Tele2 Online vragenbank 24 uur per dag, 7 dagen per week
Facebook 24 uur per dag, 7 dagen per week
Twitter 24 uur per dag, 7 dagen per week
Telefonisch contact particulier en zakelijk* Ma t/m za: 9.00 -21.00 uur / Zondag: 12.00 – 19.00 uur
Telefonisch contact zakelijk ** Ma t/m vr: 8.00 – 18.00 uur
Telefonisch contact zakelijk *** Ma t/m vr: 9.00 tot 17.00 uur
Tele2 forum 24 uur per dag, 7 dagen per week
Tele2 winkel Afhankelijk van welke winkel

Op de volgende tijden behandelt het Telfort webcare problemen en vragen:

 • Ma t/m za: 9.00 tot 21.00 uur
 • Zondag: 12.00 tot 19.00 uur

 

*Voor zakelijke klantnummers die beginnen met een B of een 1

**Voor zakelijke klantnummers die beginnen met een 9

*** Voor zakelijke klanten die gebruik maken van domeinnamen en hosting

 

Telefoonnummer particulier Tele2

Je hebt de klantenservice van Tele2 bereiken door het klantenservice nummer van Tele 2 te bellen. Als je vanaf een mobiele telefoon met een Tele2 abonnement bel kun je 1200 bellen om contact te krijgen met de helpdesk. Als je vanaf een andere of vaste telefoon ben dan kun je 020 754 444 bellen. De kosten zijn het lokale tarief. Je kunt vanaf maandag tot en met zaterdag bellen vanaf 09:00 uur tot 21:00 uur en zondag bellen van 12:00 uur tot 19:00 uur.

Als je gebruik maakt van vaste telefonie dat is het Analoge Vaste telefonie Thuis dan kun je bellen van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Telefoonnummer Waarom bel je dit telefoonnummer
0800 2199 Blokkeren van een simkaart bij diefstal of verlies
1233 Instellen en/of afluisteren van voicemail
*111# Opvragen van prepaid beltegoed
+31640191602 Vanuit het buitenland
+31640192025 Vanuit het buitenland blokkeren van een simkaart bij diefstal of verlies
+31640192939 Vanuit het buitenland instellen en/of afluisteren van voicemail

Telefoonnummer zakelijk Tele2

De zakelijke telefonisch klantenservice is verdeeld in verschillende klantgroepen:

 • As een ondernemersproduct en een klantnummer beginnen met een B of een 1 dan gebruik je het telefoonnummer 020 754 4475. Je kunt van maandag tot en met zaterdag bellen tussen 09:00 uur en 21:00 uur en op zondag kun je bellen tussen 12:00 uur en 19:00 uur.
 • Als een zakelijke dienst en een klantnummer beginnen met een 9 dan gebruik je het telefoonnummer 020 750 1611. Je kunt van maandag tot en met vrijdag bellen tussen 08:00 uur en 18:00 ur.
 • Als je gebruik maakt van domeinnamen en hosting dan gebruik je het telefoonnummer 024 707 0707. Je kunt van maandag tot en met vrijdag bellen tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Mijn Tele 2/ My Tele2

De online omgeving van Mijn Tele2 is om belangrijke zaken zelf te regelen. Je kunt op mijn Tele2 bijvoorbeeld tarieven voor in het buitenland opzoeken, facturen en rekeningen zien. Je kunt daarnaast ook jouw producten en diensten zien en beheren en jouw datagebruik inzien. Je kunt altijd inloggen wanneer jij dat wil en zo heb je zelf de regie in handen.

Naast het gebruik van deze informatie op de computer kun je ook de Mijn Tele2 app gebruiken. Je kunt die gratis downloaden vanuit de App Store voor iOs of vanuit de Google Play Store als je een android telefoon hebt. Je kunt vanuit de app altijd jouw bel-, sms- en dataverbruik zien, inzicht in de facturen en rekening, je hebt toegang tot de abonnementsgegevens, je kunt vragen stellen aan de klantenservice of via het forum en je hebt altijd jouw telefooninstellingen bij jou.

Tele2 Online vragenbank

Je hebt altijd toegang tot de meest gestelde vragen en antwoorden met de online vragenbank van Tele2. Je kunt hier terecht voor problemen die vaker voorkomen en daarbij kun je de oplossingen vinden. Als je een vraag stel dan krijg je vaak al snel het antwoord en kun je weer gaan genieten van het product of dienst

Virtuele assistent/ Livechat

De meest trouwe werknemers zijn de virtuele assistent. Zij zijn altijd aanwezig en willen jou altijd helpen bij problemen of vragen. Als de virtuele assistent jou niet kan helpen dan word je binnen de openingstijden doorgestuurd naar een ander medewerker die jou wel kan helpen.

Facebook

Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht op de Facebook pagina van Tele2. Je kan altijd een vraag of probleem hier kwijt en binnen de openingstijden wordt er zo snel mogelijk op gereageerd. Het kan zijn dat het webcare team om jou klantgegevens vragen bij bepaalde problemen.

Twitter

Je kunt op twitter eenvoudig het webcare team bereiken. Je kunt korte vragen en problemen makkelijk kwijt en je krijgt binnen de openingstijden zo snel mogelijk een antwoord. Als je een complex probleem hebt of je hebt een probleem waarbij je je klantgegevens mee moet sturen dan kun je het best een privebericht sturen. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week via twitte het webcare team bereiken, maar je moet wel rekening houden dat zij alleen antwoorden tijdens d openingstijden.

Telefonisch contact

Als je het makkelijker vind om telefonisch jouw probleem of vraag voor te leggen dan kan dat natuurlijk ook. Het nadeel is wel dat het soms kan duren dat jij aan de beurt bent doordat er maar een beperk aantal medewerkers beschikbaar zijn.

Tele2 Forum

Het forum van Tele2 is een ideale plek om hulp te gaan zoeken bij oplossingen voor een probleem. Het forum heeft niet alleen veel informatie op staan, maar de gebruikers zijn ook bereik om jou te helpen bij een probleem of bij een storing. Er zijn naast de gebruikers ook expert op het forum te vinden die jou kunnen helpen bij een vraag of bij een probleem. Je kunt 24 uur per ag en 7 dagen per week een bericht zetten en je krijgt vaak al snel antwoord.

Tele2 winkel

Als je een vraag of probleem heb dan kun je ook altijd langs de Tele 2 winkel gaan. De medewerkers die op dat moment aanwezig zijn willen jou vriendelijk helpen en probeert zijn of haar best om een probleem met jou op te lossen of een vraag te beantwoorden.

Als je een fout op de pagina ziet, dan kun je een melding door geven door een reactie achter te laten en wij passen die informatie dan aan op de pagina!