Telenet Webmail

Telenet Webmail

Heeft u problemen met uw Telenet webmail? Dan vindt u hier alle antwoorden op uw vragen omtrent het inloggen, de mailinstellingen, hoe u uw wachtwoord kunt resetten, hoe u uw gebruikersnaam kan opvragen en verschillende andere veelgestelde vragen.

Instellingen voor de mail op verschillende devices

Er zijn verschillende mogelijkheden voor je mailinstellingen op je telefoon. De keuze bestaat uit IMAP en POP3. Het verschil in functionaliteit is dat je berichten bij IMAP op de server blijven bestaan zodat je op verschillende devices (computer, tablet en smartphone) bij je e-mail kan. Bij POP3 kunnen mails slechts eenmalig worden opgehaald omdat ze hierna gelijk worden verwijderd van de server

Bij het vergeten van uw wachtwoord of gebruikersnaam van Telenet webmail dient u het volgende te doen

Mocht u onverhoopts uw telenet wachtwoord zijn vergeten of wilt u hem enkel wijzigen? Dan moet u verbonden zijn met een telenet verbinding, in uw huis. Op deze manier kunt u gemakkelijk naar de site, via deze link waarna u gemakkelijk uw wachtwoord kan veranderen of opvragen. Op deze pagina wordt u gevraagd om uw Telenet login of uw e-mailadres op te geven. Wanneer u dit heeft gedaan komt u in een overzichtelijke omgeving waar u gemakkelijk uw wachtwoord kan wijzigen. Mocht u hier niet uitkomen dan kunt u altijd de helpdesk bezoeken op de site van telenet.be.

Antwoorden op veel gestelde vragen

Heeft u nog niet kunnen vinden wat u zoekt? Dan vindt u hieronder de vier meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden ofwel de Frequently Asked Questions (f.a.q.). Wij hopen dat u daar alsnog het antwoord op uw vraag kunt vinden.

Welke browser ondersteunt Telenet mail?

Met de meest recente versies van de volgende browsers werkt Telenet webmail het beste: Google Chrome, Internet Explorer en Mozilla Firefox.

Klik hier om de nieuwste versie van Google Chrome te downloaden

Klik hier om de nieuwste versie van Mozilla Firefox te downloaden

Klik hier om de nieuwste versie van Internet Explorer te downloaden

Hoe kan ik inloggen op de webmail van Telenet?

Via deze link komt u op de pagina waar u kan inloggen op uw Telenet webmail

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?

Klik hier om naar het eerder vermelde kopje over het vergeten van uw wachtwoord of gebruikersnaam te gaan. Hier vindt u een uitgebreide uitleg over hoe u gemakkelijk en snel uw gebruikersnaam of wachtwoord kunt achterhalen.

Na het wijzigen van mijn wachtwoord kan ik nog steeds niet inloggen.

Meestal gaat het wijzigen van het wachtwoord in 1 keer goed. Wanneer dit niet het geval is dan kan dit komen doordat u misschien een typefout heeft gemaakt. Let goed op uw toetsen en of u misschien per ongeluk capslock heeft aanstaan. Het komt ook vaak voor dat er kleine letters worden gebruikt in plaats van hoofdletters. Het kan gebeuren dat er een lege spatie achter uw wachtwoord komt als u hem kopieert en plakt, het beste is dus om het wachtwoord gewoon zelf te typen. Werkt dit alles niet? Dan moet u het wachtwoord nogmaals resetten en het opnieuw proberen.

Meer pagina’s over Telenet

2 thoughts on “Telenet Webmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *