Telfort Klantenservice

Klantenservice Telfort

Telfort is een ervaren aanbieder en biedt diensten aan zoals Telefonie, Televisie, Internet en mobiele telefonie. Het doel van Telfort is om optimale klantervaring te verwezenlijken. Telfort doet haar best, maar toch kan er een storing opkomen. Het kan zijn dat je een probleem hebt met de Telfort webmail, dat je vragen hebt of je hebt krachten over een dienst van Telfort. Het kan zijn dat je een vraag hebt over een factuur of je hebt problemen met een of meerdere diensten van Telfort. Als het jou zelf niet lukt om het probleem op te lossen dan kun je contact opneme nemt de behulpzame klantenservice van Telfort.

Wij hebben uitgezocht hoe je het beste Telfort klantenservice kan bereiken, want dan hoe je zelf niet op onderzoek te gaan.

Klantenservice Telfort

Als je een vraag, probleem, klacht of een storing hebt en je moet in contact komen met de klantenservice van Telfort dan kun je deze manieren gaan uitvoeren:

 • Mijn Telfort / My Telfort
 • Telfort Online vragenbank
 • Facebook / Telfort webcare
 • Twitter / Telfort webcare
 • Telefonisch contact particulier en zakelijk
 • E-mail
 • Telfort forum / Telfort webcare
 • Telfort winkel
Klantenservice Telfort Openingstijden
Mijn Telfort / My Telfort 24 uur per dag, 7 dagen per week
Telfort Online vragenbank 24 uur per dag, 7 dagen per week
Facebook 24 uur per dag, 7 dagen per week
Twitter 24 uur per dag, 7 dagen per week
Telefonisch contact particulier
Telefonisch contact zakelijk
E-mail 24 uur per dag, 7 dagen per week
Telfort forum 24 uur per dag, 7 dagen per week
Telfort winkel Afhankelijk van welke winkel

Op de volgende tijden behandelt het Telfort webcare problemen en vragen:

 • Ma t/m vr: 9.00 tot 21.00 uur
 • Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
 • Zon- en feestdagen: niet

Telefoonnummer particulier Telfort

Door het telefoonnummer 0900 9596 te bellen kun je de klantenservice van Telfort bereiken. De kosten zijn 50 cent per gesprek plus de gebruikelijke kosten van telefonie. Je kunt de telefonische klantenservice van Telfort bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 21:00 uur, op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 en op zon- en feestdagen is de telefonische klantenservice gesloten.

Als je storingen of problemen hebt met Telfort interactieve TV dan kun je op zon- en feestdagen contact opnemen tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

Telefoonnummer zakelijk Telfort

Door het telefoonnummer 0800 2288027 te bellen kun je de klantenservice van Telfort bereiken. De kosten zijn geheel gratis. Je kunt de telefonische klantenservice van Telfort bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen is de telefonische klantenservice gesloten.

Telefoon gestolen of verloren?

Je kunt jouw telefoon blokkeren als je jouw telefoon bent verloren of als deze is gestolen door het keuzemenu op het telefoonnummer: particulier 0900 9596 en zakelijk 0800 2288027. Je hebt 24 uur per dag en 7 dagen per week een telefoon blokkeren.

Vanuit het buitenland bellen?

Je kunt Telfort bereiken vanuit het buitenland door het telefoonnummer 0031 88 7650 200 te bellen. De kosten zijn van toepassing als je naar dit nummer belt vanuit het buitenland.

Mijn Telfort / My Telfort

Je kunt dag en nacht op Mijn Telfort jouw tegoed en jouw verbruik inzien. Je kunt ook de tarieven in het buitenland zoeken, facturen bekijken en andere instellingen gaan aanpassen.

Als je geen zin hebt om naar de website te gaan van Telfort, dan kun je de Mijn Telfort App ook downloaden op de iOs of Android. Je kunt altijd en overal makkelijk inloggen en gebruik gaan maken van de Telfort diensten.

Telfort Online vragenbank

Om een antwoord te krijgen op de veelvoorkomende vragen is de Telfort Online vragenbank een goede manier. Je moet de dienst en het probleem kiezen en je krijgt daar antwoord op als jou vraag er tussen staat.

Facebook

Je kunt op de Facebookpagina vna Telfort 24 uur per dag en 7 dagen per week een bericht sturen aan het webcare team van Telfort. Door een privébericht te sturen kun je contact opnemen als je een vraag, probleem of klacht hebt. Binnen de openingstijden reageert het webcare team. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week een bericht achter laten, maar het webcare team reageert alleen tijdens de openingstijden.,

Twitter

Als je een twitter acocunt hebt dan kun je jouw klacht of probleem 24 uur per dag en 7 dagen per week aan het webcare team van Telfort kwijt. Als je een lange vraag hebt of je moet privégegevens mee sturen, dan kun je gebruik maken van de privéberichten op Twitter. Als je een korte probleem of vraag hebt dan kun je die via een normaal bericht sturen. Binnen de openingstijden reageert het webcare team snel en kan het webcare team jou prima verder helpen. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week een bericht achter laten, maar het webcare team reageert alleen tijdens de openingstijden.

Telefonisch contact

Het is een fijn manier om telefonisch contact te hebben met een medewerker van Telfort als je een probleem wilt oplossen. Je kunt aan de telefoon alles rustig en goed uit leggen en je kan daardoor snel geholpen worden of je word weer door verbonden met iemand die er meer verstan van heeft. Als je liever iemand wilt spreken dan kun je binnen de openingstijden de klantenservice van Telfort bellen. Er zit wel een nadeel aan het telefonisch bellen en dat is dat het soms even kan duren tot jij aan de beurt bent en geholpen wordt.

E-mail

Als je een storing, probleem, klacht of opmerking hebt die geen haast heeft dan kun je via de e-mail contact opnemen met Telfort. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week een e-mail sturen naar Telfort. Telfort probeert zo snel mogelijk een antwoord terug te sturen.

Telfort Forum

Er waren vast voor jou mensen die dezelfde vragen of problemen hadden. Het kan dus zijn dat er al een oplossing of antwoord op het internet staat. Het forum van Telfort is dus een goede plek om te kijken of de oplossing of antwoord al online staat. Je kunt op het forum en antwoorden en oplossingen zien die klanten al eerder gehad hebben. Je kunt ook een nieuw probleem melden. De community van Telfort staat altijd klaar om jou te helpen. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week een bericht achter laten op het Forum en je krijgt vaak snel antwoord.

Telfort winkel

Als je vragen of problemen hebt dan kun je ook terecht bij een Telfort winkel. Je kan dit fijn vinden of je kan in de buurt zijn toevallig. Je kunt altijd even binnen lopen en aan een medewerker jou vraag of probleem vertellen. De medewerker is altijd bereid om jou de vragen te beantwoorden of jou te helpen bij een probleem. Als zij dit zelf niet kunnen dan brengen zij jou in contact met iemand die het wel kan. Je kunt snel weer gaan genieten van de diensten van Telfort.

Als je een fout op de pagina ziet, dan kun je een melding door geven door een reactie achter te laten en wij passen die informatie dan aan op de pagina!