Telfort Webmail

Telfort Webmail

Heeft u problemen met Telfort webmail? Dan vindt u hier alle antwoorden op uw vragen omtrent het inloggen, de mailinstellingen, hoe u uw wachtwoord kunt resetten, hoe u uw gebruikersnaam kan opvragen en verschillende andere veelgestelde vragen.

Voor de volgende Telfort producten is dit inlogscherm van toepassing:

  • @Telfort.nl

Let op dat bovenstaand inlogscherm enkel voor telfort webmail te gebruiken is en niet voor Telfort glasvezel. Gebruik je Telfort glasvezel? Klik hier.

Instellingen voor de mail op verschillende devices

Er zijn verschillende mogelijkheden voor je mailinstellingen op je telefoon. De keuze bestaat uit IMAP en POP3. Het verschil in functionaliteit is dat je berichten bij IMAP op de server blijven bestaan zodat je op verschillende devices (computer, tablet en smartphone) bij je e-mail kan. Bij POP3 kunnen mails slechts eenmalig worden opgehaald omdat ze hierna gelijk worden verwijderd van de server

Bij het vergeten van uw wachtwoord of gebruikersnaam van Telfort webmail dient u het volgende te doen

Bent u onverhoopts uw gegevens kwijtgeraakt of uw wachtwoord vergeten van uw Telfort e-mailaccount? Dan zult u via deze link een nieuw Telfort account moeten aanmaken. U dient uw gebruikersnaam en de laaste drie cijfers van uw bank- of girorekeningnummer te geven voordat u verder kan. Het is belangrijk dat u uw gebruikers- of loginnaam zonder @telfort of @telfortglasvezel vermeld. Deze wordt namelijk automatisch toegevoegd door het systeem en zo voorkomt u onnodige hinder in het proces. Uw gebruikersnaam is uw emailadres maar dan dus zonder @telfort of @telfortglasvezel. Mocht u vergeten zijn wat uw e-mailadres is dan kunt u kijken in uw welkomstbrief of in uw factuur e-mails.

Wanneer u de hierboven vermelde stappen heeft doorlopen kunt u weer veilig inloggen.

Antwoorden op veel gestelde vragen

Heeft u nog niet kunnen vinden wat u zoekt? Dan vindt u hieronder de vier meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden ofwel de Frequently Asked Questions (f.a.q.). Wij hopen dat u daar alsnog het antwoord op uw vraag kunt vinden.

Welke browser ondersteunt Telfort mail?

Met de meest recente versies van de volgende browsers werkt Telfort webmail het beste: Google Chrome, Internet Explorer en Mozilla Firefox.

Klik hier om de nieuwste versie van Google Chrome te downloaden

Klik hier om de nieuwste versie van Mozilla Firefox te downloaden

Klik hier om de nieuwste versie van Internet Explorer te downloaden

Hoe kan ik inloggen op de webmail van Telfort?

Via deze link komt u op de pagina waar u kan inloggen op uw Telfort webmail

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?

Klik hier om naar het eerder vermelde kopje over het vergeten van uw wachtwoord of gebruikersnaam te gaan. Hier vindt u een uitgebreide uitleg over hoe u gemakkelijk en snel uw gebruikersnaam of wachtwoord kunt achterhalen.

Na het wijzigen van mijn wachtwoord kan ik nog steeds niet inloggen.

Meestal gaat het wijzigen van het wachtwoord in 1 keer goed. Wanneer dit niet het geval is dan kan dit komen doordat u misschien een typefout heeft gemaakt. Let goed op uw toetsen en of u misschien per ongeluk capslock heeft aanstaan. Het komt ook vaak voor dat er kleine letters worden gebruikt in plaats van hoofdletters. Het kan gebeuren dat er een lege spatie achter uw wachtwoord komt als u hem kopieert en plakt, het beste is dus om het wachtwoord gewoon zelf te typen. Werkt dit alles niet? Dan moet u het wachtwoord nogmaals resetten en het opnieuw proberen.

Meer pagina’s over Telfort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *