UPC Klantenservice

Klantenservice UPC

Site naam: www.upc.nl

Klantenservice: 0900-1580 (0,03 cent per minuut)

Klant worden: 0900 22 33 777 ( 0,03 cent per minuut)

Hoofdkantoor: 020 77 55 000 (lokaal tarief)

Online Helpdesk UPC

Het telefoonnummer van de Helpdeks UPC kun je boven aan deze pagina vinden. Je kunt gratis bellen vanaf je vaste telefoon naar het nummer 1200 als je een telefoon abonnement hebt bij UPC. Je moet eerst je postcode inspreken en daarna je huisnummer voordat je in het hoofdmenu komt. Als je verdere instructies nodig hebt moet je kijken bij het kopje Keuzemenu klantenservice UPC

Keuzemenu klantenservice UPC

Als je contact wilt op nemen of vragen hebt aan de klantenservice UPC, kun je het beste de helpdesk UPC bellen op het nummer 0900-8051. Dit kost 80 cent per minuut. Je hebt ook een online klantenservice van UPC. Hiervoor moet je naar de website www.upc.nl

Over UPC

UPC is al meer dan tien jaar een dochter bedrijf van het grooste kabelbedrijf in de wereld genaamd Liberty Global. Dit bedrijf staat achter ons en dat betekent dat wij sterk kunnen innoveren en nieuwe diensten en producten aan kunnen bieden. In het digitale domein zijn wij het meest thuis en weten wij daar alles van. Je kunt dit terug vinden aan de producten die wij aanbieden op de markt en doordat de klanten producten van ons afnemen. Wij bieden in Nederland aan ongeveer 1,7 miljoen mensen toegang tot televisie. Daarvan hebben zo ongveer 1.1 miljoen een abbonement genomen voor de digitale televisie. Wij bieden onder andere ook digitale telefonie en breedbandinternet aan.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van UPC

Wil je iets weten over de diensten of de producten van UPC? Je kunt gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice van UPC. Wij hebben medewerkers die altijd beschikbaar zijn om jou te kunnen helpen. Dit gaat om het hebben van vragen maar ook hulp bij het installeren van een product of dienst. Onze medewerkers helpen je graag. Je kunt het telefoonnummer van de klantenservice van UPC boven aan deze pagina vinden. Het telefoonnummer die je nodig hebt kan verschillen door wat je nodig hebt. Wij hebben voor zakelijke klanten ook een aparte telefoonnummer. Je kunt op de site ook de openingstijden van de klantenservice van UPC vinden.

Welke manieren kun je ook in contact komen met de klantenservice van UPC?

Als je liever een vraag online wilt stellen, kan dat ook natuurlijk. Je kunt onder ander op Twitter of op Facebook een vraag stellen. Wij hebben een webcare-team klaar staan om deze vragen te beantwoorden. Als je hulp nodig hebt kun je ook terecht bij de UPC-community. Hier helpen klanten van UPC elkaar door de vragen van elkaar te beantwoorden of door tips te geven. Op de website kun je ook de meeste gestelde vragen terug vinden, met de daar bijbehorende antwoorden. Zo kan je vraag zo goed mogelijk beantwoord worden. Als je vraag er niet bij zit, kan je altijd telefonisch contact opnemen.