Vodafone Klantenservice

Klantenservice Vodafone

Telefoonnummer: 0800 – 05 60

Bereikbaar: Door de weeks 08:00 – 21:00, zaterdag 10:00 – 16:00

Kosten: Lokaal tarief

Andere contactmogelijkheden:

Adresgergevens

Avenue Ceramique 300 in Maastricht

Over Vodafone

Vodafone is de grootste provider van mobiel telefoons over de hele wereld. Vodafone is een afkorting van Voice Date Fone en heeft het motto: ‘’ Vodafone, power to you!’’ Zij maken met de motto duidelijk waar zij voor staan. Zij willen opvallen door het meest bruikbaar te zijn en door de klant veel macht te geven. Iedereen heeft de kans om met elkaar verbonden te zijn is het doel. Op het gebied van mobiele telefonie is Vodafone een internationale marktleider en wereldwijd heeft Vodafone 404 miljoen klanten die zij de beste dienstverlening wil aanbieden. Dit is de reden waarom de klantenservice van Vodafone is ontstaan.

Contact opnemen

Je kunt via Mijn Vodafone je zaken zelf regelen als het gaat om telefonisch. Als je inlogt op Mijn Vodafone dan kun je uw tegoed en verbruik zien zonder je contact moet op nemen met Vodafone Je kunt ook zaken in gaan stellen voor uw voorkeuren als het gaat om de mobiele nummer. Als je vragen hebt over het gebruik van Mijn Vodafone of vragen die niet met die app te beantwoorden zijn kun je op de website met een van de medewerkers van de klantenservice van Vodafone chatten. Zij geven gelijk antwoord als zij of hij beschikbaar is. Als de chat te druk is, kan je ook terecht bij andere kanalen.

Social media

Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week je uw vraag stellen aan de Web Crew op de Vodafone Facebook. Je kunt naast Facebook ook op Twitter Vodafone bereiken via @ VodafoneNL. Als het te druk is op Facebook of Twitter en je vraag wordt niet beantwoord dan kun je terecht op het Vodafone forum en daar kun je informatie met andere bezoekers gaan delen over diensten, producten of toestellen. Hier is de kans groot dat lotgenoten het antwoord weten die jij zoekt.

Klantenservice Vodafone

Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Vodafone.. Je kunt bellen bellen naar het telefoonnummer 0800 – 0560. Als je een urgent probleem hebt dan kun je met uw mobiele telefoon bellen naar het nummer 1201. Als je geen mobiele telefoon hebt of hij werkt niet dan kun je als particulier bellen naar 0900 – 0940. Als je over een zakelijke kwestie wilt gaan praten, dan kun je bellen naar 06 – 54500100.

Overige opties

De klantenservice van Vodafone biedt daar naast ook de opties om betaalde sms- of internetdiensten tegen te gaan die u nooit geautoriseerd heeft. Je moet hiervoor op de contactpagina van Vodafone. Ook voor ongewenste berichtjes of ongewenste telefoontjes kun je hier terecht. Je kunt ook terecht bij uw eigen Vodafone filiaal en aan de medewerkers jou probleem gaan uitleggen, zij helpen jou graag verder.