Vodafone Webmail

Vodafone Webmail

Je kunt Vodafone zien als de grootste telecommunicatiebedrijven van de wereld. Vodafone biedt diensten aan voor particuliere klanten, maar ook zakelijke klanten. Diensten die zij aanbieden zijn zoals telefonie, internet en televisie. Vodafone doet dit door een hoogstaand netwerkinfrastructuur. De zekerheid van goede kwaliteit heb je hierdoor zeker weten. Zij willen de beste ervaring bieden aan de klanten. Als je een pakket neemt bij vodafone, dan kun je ook gebruik maken van de webmail. Er wordt verteld hoe de webmail werkt en waar je allemaal gebruik van kunt maken. Vodafone was vroeger een aanbieder van postverwerking, maar in 1998 is daar een splitsing gemaakt toen TNT kwam.

Hoe werkt Vodafone webmail?

Je krijgt een persoonlijk mailaccount als je een internetabonnement neemt bij Vodafone. Dit is ook je Vodafone webmail. Je krijgt een account en als je een e-mail krijgt, dan ontvang je die op je desktop, smartphone, tablet of laptop. Je moet wel opletten dat je een up to date browser op je apparaat hebt zitten. Je krijgt net zoals bij alle andere diensten een persoonlijke gebruiksnaam, dit is meestal je e-mailadres en een wachtwoord. Als je een internetabonnement neemt, krijg je die altijd er mee toegestuurd. Je kunt met deze gegevens die je krijgt, inloggen op je persoonlijk Vodafone webmail.

Vodafone webmail gebruiken zonder browser

Je kunt e-mails verzenden en ontvangen, zonder een browser te gebruiken, Je kunt op je laptop, smartphone of tablet e-mails ontvangen door een Apple mail of Outlook Express te hebben. Je hebt wel bepaalde instellingen nodig, zoals pop3, smtp of imap. Het is ook mogelijk om op één adres alle e-mails te ontvangen. Je kunt met een Vodafone thuis pakket vijf verschillende aliassen te maken. Maar het is ook mogelijk om extra e-mailadressen te maken en je e-mailvoorkeuren aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld een e-mail automatisch laten doorsturen, je kunt je beveiligingsniveau verhogen of je kunt bijvoorbeeld een automatisch antwoord verzenden.

Meer pagina’s over Vodafone