Zeelandnet webmail

Zeelandnet webmail

Zeelandnet is een internet provider die je terug vindt in de provincie Zeeland. Maar het is ook tegelijkertijd een regioportal. Je kunt daar het weer, vacatures, spelletjes spelen, het laatste nieuws en nog meer dingen terug vinden. Je kunt verschillende soorten pakketten afsluiten als het gaat om internet, bellen en televisie. Als je dit hebt gedaan, wordt je pakket geleverd door Delta. Als je een pakket hebt genomen krijg je een persoonlijke informatie pagina, dat wordt ook wel PIP genoemd en je krijgt een webmail account.

Verschillende soorten abonnementen

Je kunt kiezen uit verschillende soorten abonnementen. Het aantal e-mailadressen en de grootte ervan ligt aan welke abonnement je wilt nemen. Als je een basis abonnement neemt dan kun je vijf verschillende e-mailadressen maken en je hebt per e-mailadres een ruimte van 50 MB. Als je meerdere ruimte nodig hebt of meer e-mailadressen nodig hebt dan kun je een grotere abonnement nemen. Dit ligt helemaal aan jou zelf. Je kunt ook een zakelijke abonnement afsluiten.

Zeelandnet e-mail

Als je een abonnement hebt genomen, krijg je persoonlijke gegevens van je PIP en je kunt ermee inloggen op je webmail. Je kunt e-mails op je smartphone, tablet of computer ontvangen en versturen. De web,ail synchroniseert de e-mails zodat je altijd up to date bent. Als je een e-mail bijvoorbeeld verwijderd op je tablet, wordt dit ook op de smartphone en computer verwijderd. Je bent dus altijd overal en altijd bij je persoonlijke e-mail.